Vær opmærksom på at festivalen 2020 bliver i en forkortet Covid19 udgave. Festivalen afholdes over weekenden d. 1 og 2 august.

Deltagelse er gratis, men tilmelding er stadig påkrævet.

Aktiv weekend inden skolestart.

Hvor Blaavandshuk SportsFestival norrmalt afvikles over en 5 hverdag, har vi I år valgt at en kortere udgave, der afvikles over en weekend. Det betyder ikke at  vi går på kompromi med vores værdier, nemlig masser af sport, hygge og socialt samvær.

Er du startende i 4 til 10 klasse efter sommerferien kan du deltage, det kræver blot at du tilmelder dig. Dette er gratis.

Blaavandshuk SportsFestival med base i Oksbøl giver dig mulighed for at dyrke din sport og prøve ny sportsgrene af. Om du er ambitiøs eller blot kan lide at bevæge dig for sjov sammen med kammeraterne, dét er ikke afgørende. Campen er for alle drenge og piger, og vi sørger for udfordringer, som tilpasset den enkeltes niveau.

Lørdagen bliver med primær sport, det vil sige den sportsgren som er valgt under tilmelding. Alle starter og slutter i Idrætscentrets hal 1.

Søndagen bliver med en lang række af forskellige aktiviteter. Disse kan ses i det færdige program når dette er på plads. Alle starter og slutter i Idrætscentrets hal 1.

Vi er selvfølgelig kede af, at vi ikke kan afvikle festivalen som vi har gort de tidligere år, men forventer at være tilbage, under den normale form i 2021.

Mvh. Blåvandshuk Sport & Event.