General koncept


En sommerlejr for alle

Sportsfestivalen har til hensigt af give børn i alderen fra 7 - 17 år, muligheden for at bruge en uge af sommerferien på at dyrke sport samt andre sportslige og sociale aktiviteter. Festivalen er ikke kun en eks. fodboldlejr eller svømmelejr, men en sommerslejr, hvor der er lagt vægt på lige meget sport og sociale aktiviteter.

Der tilmeldes i en primær aktivitet (eks. fodbold), som vil være den aktivitet hvor ca. 50% af ens tid vil blive brugt på. Resten af ens tid vil blive fordelt på andre aktiviteter.

Der er lagt vægt på, at der ud over seriøst træning, også skal være sociale aktiviter i løbet af dagen. Dette vil betyde at de unge vil blive blandet på tværs af sportsgrene og blive præseteret for andre sportsaktiviteter end dem de vil være tilmeldt i. 

Festivalen henvender sig alle og ikke kun børn og unge fra Oksbøl og omegen. Der vil være åben for tilmelding for alle. Eksempelvis turister, udefra kommende klubber eller familiemedlemmer til lokal beboere. Det er heller ikke nødvendigt, at de unge til dagligt tilhører en klub.

Sportsfestivalen er et samarbejde mellem Blåvandshuk Idrætscenter's venner, Boldklubben Vestkysten, Team Vest Håndbold, Gymnastikforeningen Oksbøl og Blåvandshuk Svømmeklub. Der er dog deltagelse af mange andre foreninger også uden for Oksbøl.

Det er tanken at der er åbent for alle foreninger der har nogle aktiviteter at byde ind med. Vi håber også det kan have interesse for andre klubber i Vardekommune, klubber der måske ikke er store nok til selv at afholde et lignende arrangement.

Alle er velkommen.

 

Tøj Sponsor


Sponsorer