Overnatning for alle


Der vil fra torsdag til fredag være mulighed, at alle kan overnatte på festivalen og samtidig deltage i de aktiviteter der planlægges specielt til denne aften.

Overnatningen, aftensmaden samt morgenmad og middagsmad fredag er inkl. i prisen. Det er selvfølgelig op til det enkelte barn, hvor meget de vil deltage i. 

Overnatningen vil for de 7-12 årige bliver indendørs i hallen. De 12-17 årige har muligheden for enten at sove i hallen eller medbringe et telt og slå det op i teltområdet.

Overnatning for de 12 -17 Årige


Hvad er en sommerlejr eller en festival uden en teltlejr. Derfor er det også et stort håb fra Sportsfestivalen side, at de 12 -17 årige vil benytte muligheden for at slå et telt op og dermed skabe rammerne til nogle hyggelige aftener rundt om bålet. Der vil i ugens løb blive sørget for, at de overnattende, i aftentimerne kan deltage i forskellige aktiviteter som f.eks. badeland, skydning, billard, strandtur, rapelling i skoven og meget andet. Telt skal selv medbringes, men der vil være hjælp til at slå det op. Skulle vejret ikke være med os, vil der være mulighed for at flytte overnatningen ind i en af hallerne.

Det skal understreges at der pt. ikke er lagt et fast program for aftenunderholdningen.

Det er i sidste ende antallet af overnattende, der bestemmer hvor meget vi kan arrangere. Jo flere, jo bedre.

Støt op om tiltaget. Det er en af de ting, der kan gøre ugen til noget ud over det sædvanlige.

En uge inkl. overnatning + kost koster 1100,-. Hvis der allerede er købt billet unden, kan overnatning + kost købes som tillæg for 350,-

 

Tøj Sponsor


Sponsorer